Szakrális Családállitó-Önfelismerő csoport

Miért jó neked, ha részt veszel?

Olyan megtartó közeget kapsz egy évre, ami átsegit a bizonytalanságon, a változáson, amikor egyedül kell megküzdened a lehetetetlennek tűnő feladatokkal.

Közösségi élmény, ahol megtalálod a helyed és a biztonságban, öszintén tárulhatsz fel magad és mások elött is. A fejlődésed és az energiaszinted olyan sebességre vált, amit már csak élvezned kell.

Kiknek ajánlom? 

Egyedülállóknak, magányosoknak, elváltaknak, életút keresöknek, gyógyitóknak, tanitóknak, felfedezőknek, nyitott és melegszivűeknek, szárnyalni vágyóknak. Földelödni akaróknak. Kiábrándultaknak. Csalódottaknak. 

Gyors regisztráció

Megértés 

Elfogadás Megoldás

A képzésünk során megtanulod látni és élni a párhuzamot a családi, kapcsolati, munkahelyi, társadalmi és a világban betöltött szerepeidben és önmeghatározásodban. Ez az a biztonságos tudás önmagadról, saját belső és külső folyamataidról, amely révén egészben láthatod önmagadat és helyedet a nagyobb egészben. Annak élményszerű átélése, hogy miként vagy egy nagyobb egész része eljuttat a változtatási cselekvéshez.

"A könnyeket kiengedni. A könnyeket könnyen venni. "
Szép Ernő, Recept  

A Tealness Műhely alapozó képzése 

Melocco T. Anna  olyan ismeretekkel és tapasztalatokkal rendelkezik , mint a családállítás, a kranio szakrális terápia, a buddhista jóga, az integrál pszichológia és az NLp  területeiről, 

 Kiemelve  a CSALÁDÁLLÍTÁS eredetét, szemléletét, gyakorlatát, a más hasonló nyitott rendszerű módszerek esszenciálásával érdekes összefüggésekre bukkanhatunk rá az életünkben és működési módjainban 

 Kezedbe adunk, mindent, amire szükséged lehet a döntéseidben, kapcsolataidban, hivatásodban. Biztonságban mozoghatsz az életedben és a világban, adekvát válaszokat adva az élet által felett kérdésekre.  Érzéseid  és gondolataid egymást támogatva inspirálják tetteidet.

 

TEmatika egy évre: 

1. alkalom 
Gyökerek. Földelés. Honnan jössz?
Családi értékek. Az ősök ereje. Az odatartozás joga. Első csakra

2. alkalom 
Stressz és konfliktuskezelés
A születés négy fázisa

3. alkalom 
Adás-kapás. A visszautasítás és elfogadás
Önértékelés. Az élethez való jog. Apai-anyai egyensúly

4. alkalom 
Életpozíció táblázat
Önkép. Projekciók. Kompenzációk

5. alkalom 
Időstrukturálás köre. Kedvenc játszmáink. Manipulációk
Tisztelet az ősök iránt. Szülöi minták és téves azonosulások.

6. alkalom 
Sorskönyvi üzenetek. Gátló mondatok.
Sorstévesztések. Helyed a családban. Energetikai rendeződés, átiródások.
 

7. alkalom 
Itt és most. A lélekjelenlét
Személyes erőforrások. személyiségfejlődés és személyes utak

8. alkalom 
Változási lehetőségek
Az élet vár. Irányok és stratégiák. 


A képzést vezeti

Melocco T. Anna

Családállítás, szakrális kranio masszázs, buddhista jógatanár

"Szabad kapcsolódásokon keresztül tudunk egy nagyobb egész részeként élni és a sorsfonalunkon át megérkezni a tiszta felismerésekhez, a valós kapcsolódásokhoz, amiben a középpontodat tisztán érzékelve tudsz valóban az lenni, aki vagy.

A csoportos családállítós alkalmak mellett egyéni Szakrális-kranió kezeléseket tartok, amelynek fontos része a családállítás utáni kísérés, a megváltozott minta megtartása érzelmi, testi szinten majd a kognitív oldallal való összekapcsolás."

Regisztráció