Szakrális-kranio kezelés

A folyékony fény hullámzása testünkben

A lelkeddel lélegzel.
A testeddel létezel.
A szellemeddel kapcsolódsz.
A tudatoddal teremtesz.
A tudatoddal tartod fenn és válsz eggyé a végtelennel.

Amikor megjelenik a fájdalom, üzenetet kapunk a testtől, arra vonatkozóan, hogy hol szeretne figyelmet kapni, hol van szüksége térre a beszűkültség helyett. A kranio-szakrális módszer szellemisége az egységből indul ki, az élet áramlásán keresztül gyógyít. A testtel, mint kézzelfogható valósággal dolgozik.

A gerincfolyadék finom pulzálására már a régi indiaiak is utaltak. 

Ennek erejét, rezgését, hullámzását tudom figyelemmel követni, együtt lenni veled ebben a közös térben, ahol az "Élet lélegzete" kap teret. A lágy érintés váltakozik az erőteljes mozgással, a megfeszített és az ellazított izomtónus egymással kölcsönhatásban van. Ekképp tapasztalhatjuk meg a sejtekig hatoló megújulást, a frissesség és kipihentség érzését, a test stabilitását és könnyedségét. 


A kranio (latin cranium) szó szerint koponyát jelent, a sacrum a keresztcsontot. A kettő között termelődik a gerincfolyadék és folyamatosan áramlik. Ez behálózza egész testünket, amely kétharmad részben vízből áll, tehát a rendszerünkben folyadék áramlik és ezt a fascia-hálózat tartja össze.

Ha valahol el van akadva az energia - bármilyen trauma által okozott fájdalom következtében blokkolódik vagy felhalmozódik, ez testi szinten a folyadék áramlásának akadályozását fogja okozni, ami kihatással lesz az egész fascia-hálózatra is. Kiszáradhat, megmerevedhet, begyulladhat, vagy vizesedhet a trauma által érintett testrész, annak tekintetében, hogy mi, mikor, hol, kivel és hogyan történt. 

Lelki szinten az energia blokkolódása például szorongásban, fáradtságban, levertségben, figyelemzavarban, érzelmi labilitásban, kényszerességben, rossz szokásokban, idegességben, túlzott bezártságban, közönyben mutatkozhat meg.


Testi szinten az energia blokkolódása
például fejfájásban, izomgörcsökben, hasi panaszokban, gyomorgörcsben, gerincfájdalmakban, izzadásban, alacsony vagy magas vérnyomásban, szédülésben, szívszoritásban, nehézlégzésben mutatkozhat meg.


Az érintésben a gyógyító ráhangolódik a folyadékok és az energiák finom pulzálására és ezáltal ráirányítja a szervezet tudattalan figyelmét arra, hogy hol erősítse ebben a hálózatban az öngyógyító erőt. 

A kranioszakrális érintés által sokkal mélyebb ellazulási pillanatokba engedhetjük magunkat, mint az ébrenlét és alvás között, ami által az életesemények közötti összefüggések is jobban kirajzolódnak és hihetetlen megoldások születhetnek.  


Jelentkezz egyéni konzultációra és szakrális - kranio kezelésre. 
Időpontok telefonon foglalhatsz keddre, szerdára, csütörtökre és péntekre. 

 +36 20 313 7757

Várlak szeretettel! 

"Szeretnék véleményt nyilvánítani a munkásságodról: de jobb nem jut eszembe, mint hogy egyszerűen jobban vagyok tőled!"  Andrea