Családállítás - lélekmozgás

Szakrális Családállítás és Önfelismerő Csoport


Minden hónap második szombatján reggel 9.30-tól 17.30-ig tart a tanulás-tanitás.
TEmatika kilenc hónapra:
Szombat : Családállitós gyakorlatok, elméleti háttér, ebéd,
rövid csakragyakorlatok. Egyéni folyamatok, megosztás.
1. alkalom - 2019. október 12.
Az odatartozás joga. Családi értékek. A múlt őrzésének nyomai. Az ősök ereje. Az élet tisztelete. Félelmek. Stabilizálódás.
Első csakra mozgások és meditációs gyakorlatok.
2. alkalom - 2019. november 9.
Születési élmények feltérképezése, Különféle születésterápiák bemutatása. Traumák feloldása és a születés négy fázisa. Szexualitás. Második csakra mozgások és meditációs gyakorlatok.
3. alkalom - 2019. december 7.
Önértékelés. Az élethez való jog. Apai-anyai egyensúly - Szülő, mint belső erőforrás. Védelem. Önbecsülés. A harmadik csakrához tartozó energetikai páros gyakorlatok.
4. alkalom - 2020. január 11.
Önkép. Projekciók. Személyiségrészek kapcsolata és a középpont tisztázása. Értékrend és kapcsolódások minőségei. Testi-lelki összefüggések. Függőségek. Biztonság és intimitás. A negyedik csakra körüli gyakorlatok.
5. alkalom - 2020. február 8.
Tisztelet az ősök iránt. Szülői minták és téves azonosulások. Családi, kollektiv és személyes értelmezések találkozása. Veszteségek és hiányok. Bizalom. Az ötödik csakra gyakorlatai. Kommunikáció.
6. alkalom - 2020. március 7.
Családi mondások és tabuk. A nyelvi struktúrák megértése és átalakitása. Kilépés a régi mintából. Engedélyek. Új minta teremtése és fenntartása. Helyed a családban. Energetikai rendeződés, átiródások. Rend. A hatodik csakra tisztitása és ébresztése.
7. alkalom - 2020 április 11.
Személyes erőforrások. Személyiségfejlődés és személyes utak. Kreativitás és rugalmasság. Megérkezés a jelenbe. Cselekvés. Elköteleződés.
A hetedik csakra gyakorlatai.
8. alkalom - 2020 május 9.
Változási lehetőségek. Jövőkép. Irányok. Hivatás és elköteleződés magad mellett. Egyenrangúság. Felelősség. Méltóság.
A csakrák együttműködése, összefüggések a csakrák közötti térben és közös gyakorlás. Ismétlés és összegzés.
2020. júniusában közös 5 napos elvonulásban lesz részed, amelyben lesz minden, ami szép, jó és igaz. Rész-egész a közösségben. A pontos dátumot közösen egyeztetjük. Az elvonulást olyan helyen rendezzük, ahol lesz lehetőségünk vizben élvezni az Élet örömét és érzelmi testünkkel még mélyebb kapcsolatban lenni, újjászületni, még teljesebbé válni.
Az út a cél valóságán át vezet.


"Neve: formátlan forma,
tárgy-nélküli kép,
neve: a sötét.
Szembetérek és nem látom arcát
követem és nem látom hátát.
Kövesd az ősöket, hogy uralkodj a jelenen."
Lao-ce


Mi az oka, hogy az érzések ilyen nagy súllyal nehezednek a lelkünkre?

Miért olyan nagy a fájdalom, hogy mindig el kell takarni más érzésekkel, és nem lehet kibírni?

Mi az, ami fáj?

Fáj az élet súlya ... amikor kiderül, hogy az élet fontos és a halál fontos. Hogy az élet akkor válik igazán fontossá, amikor megszületünk, és amikor meghalunk. A köztes időszak átmenet és ingadozó. Néha megérkezünk a jelenbe, akkor sírunk vagy nevetünk. Ha már megtaláltuk a békénket, bármi lehetséges. Addig körbe-körbe járunk, és döntéseket hozunk, hogy merre menjünk, kivel és hová. Persze, azt sem felejtjük el, hogy mivel és hogyan. Emlékszünk rá, milyen volt, amikor máshogy döntöttünk, és mégis odajutottunk, ahová tudattalanul akartunk.


Bert Hellinger megtalálta a kulcsot a Családi közös tudathoz

A szeretet kifejezése az embernek olyan alapvető szükséglete, mint a levegő. Születésünktől, vagy inkább fogantatásunktól kezdve tapasztaljuk és tanuljuk változatos módjait. Hellinger felfedezte azt, hogyan lehet megtalálni a szeretet rendjét. Olyan evidenciákat tárt fel, amelyeket az emberiség hajlamos elfelejteni, megváltoztatni, félreérteni, vagy csak minden mással elfedni. A tanítások arról is szólnak, hol a helyed, ki vagy, mit teszel, mi a Te felelősséged, és mi nem az.


A három törvény a családállítás rendszerében, amely ősi tudáson és tapasztalatokon nyugszik

Az első szabály: Az odatartozás joga
Azt jeleni, hogy mindenki a családhoz tartozik, akinek valaha is köze volt, vagy lesz hozzá bármilyen szinten. Egy tag helyének el nem ismerése, kizárása olyan rendszerbeli következményeket von maga után, ami generációkon átívelő sorsminták ismétlődését eredményezi. Ennek leggyakoribb megnyilvánulása, ha valaki egy kirekesztett taggal azonosul. Minden olyan lélek beletartozik a rendszerbe, aki meg akart születni, de mégsem született meg; az első nagy szerelmek, a be nem teljesült szerelmek, a háborúban elesett rokonok, mind helyet szeretnének kapni a családi tudattalan térben. Ennek a tudományos magyarázatát morfogenetikus mezőnek hívjuk. (Röviden ez azt jelenti, hogy a forma határozza meg a tudatot, vagyis a tartalmat.)

A második szabály: A hely törvénye
Annak van elsőbbsége, aki előbb érkezett a rendszerbe. Itt nagyon fontos a szülő által gyermeke iránt érzett felelősség fogalma. A rendszerben annak van több joga, akinek nagyobb a felelőssége. A szülők tisztelete és elfogadása - ennek mélyén az áll, hogy igazából akkor tudjuk saját magunkat is elfogadni, ha szüleinket is olyannak fogadjuk el, amilyenek, ha lelkünkben együtt vannak és támogatnak minket. Önmagukká akkor válhatunk, ha a szülői mintákat integráltuk. E belső hierarchia érvényes a testvérekre is.

A harmadik szabály: Az adás és elfogadás egyensúlya 
Ez tulajdonképpen természeti alaptörvény, amelynek különösen fontos szerepe van az emberi társadalomban. A párkapcsolatokban egyenrangúságra törekszünk. Pl. ha valaki túl sokat kap a párjától, és nem tudja viszonozni, egy idő után rosszul érzi magát, és szeretne valahogyan egyenlíteni. Ez nem mindig kézzelfogható, mert lehet, hogy az odafordulás, a figyelem, egy meleg vacsora, vagy egy szép, szeretetteli gesztus elég már ahhoz, hogy helyre álljon a Rend.
A szülő-gyermek kapcsolatban szintkülönbség van, hiszen a szülő ad, a gyermek pedig elfogad. Ez az élet rendje. Így adhatják tovább majd saját gyermekeiknek, amit szüleiktől kaptak. Így árad az energia egészségesen a családban. (Ez nem azt jelenti, hogy a gyermek - ha már felnőtt, és megteheti - ne segítsen édesanyjának, sőt!) Igazából sohasem lehetünk elég hálásak szüleinknek.

Ha a szabályok sérülnek, a Rend felborul. Ennek a rendnek a helyreállításán dolgozunk a családállításban. 


A Rend helyreállítása egyéni vagy csoportos családállítással 

Személyiségünkben olyan rejtélyeket találhatunk, amik kapcsán a Tér ereje segít minket a tisztánlátásban, a lélekrészeink visszahívásában, erőforrásaink igazi elfogadásában, a kapcsolatteremtésben önmagunkkal és a külvilággal. 


Én - te - Grál lélekállítás (Csoportos állítás)

Amikor a csoportban ülve, részt veszel a folyamatban, olyan figyelem alakul ki benned és körülötted, amiben a tudattalan érezhetővé válik.Ezáltal lehetővé válik, hogy kisimuljanak a begyűrődött ráncok, begyógyuljanak és kitisztuljanak a mély sebek, hogy a belső monológok csenddé csituljanak, és hogy a célok az életedben letisztuljanak.  

Emlékezhetsz a múltadra, miközben teszed a dolgod és a jelenben érzékeled és átéled az életed apró ajándékait.
Amíg vannak kérdéseid, addig mindenképpen jó.
A válaszokban is kérdések hullámoznak és merülnek fel.
A válaszok maguktól jelennek meg, ha a tudatodat hagyod a térben, hogy formát öltsön.  
Ha megakadsz, állj meg és nézz körül, mit tapasztalsz magadban és magad körül, a másikban. Meg is láthatod a tükrözödéseken keresztül a megoldást.  

A család állításán nagyon intenzív, szenzitív élmény volt, gondolkodásra sarkallt. - Panni  

Ha saját témádat hoznád és szeretnél erre egy állítást, vedd fel velem a kapcsolatot és megbeszéljük a részleteket (link a kapcsolat oldalra)

Aktuális állításokról a Szakrális - kranio és Családállítás Facebook oldalon értesülhetsz, az Események oldalon vagy érdeklődj nálam személyesen (Kapcsolat). 


Soul Sound - Családállítás élő zenével

Mi a belső zenéd épp? 

Megszólítalak a csöndben és megszólal benned a csönd hangja. A hang maggá alakul belül és gyökeret ereszt. A hang, amely, mindig is ott volt. Rezgése testedben, sejtjeidben él. Amikor megszólal a TE hangod, feloldódik a térben. Kibontakozó bimbó-lényed bentről kiárad. Megnyílik benned belső világod tere és könnyedén átélheted fénnyé nemesült érzéseidet.
Neked ajánlom, aki szeretne végre saját életet, saját helyén állni, saját érzésekkel, saját gondolatokkal.

Kapcsolódj be segítőként vagy kérj állítást a saját témádra. 
Aktuális állításokról a Szakrális - kranio és Családállítás Facebook oldalon értesülhetsz, az Események oldalon vagy érdeklődj nálam személyesen (Kapcsolat).  

Anna nagyon dinamikus facilitátor mély empátiával és különleges érzékkel a kollektív problémák terén, amelyekbe valóban mélyre leás. Meg fogsz változni az állítás alatt. - János


Egyéni állítás és konzultáció

A személyes konzultációnak több funkciója is van. Egyik szerepe, hogy az alkatilag inkább négyszemközt kibontakozó emberek számára megfelelőbb út, mint a csoportos állítás: olyan tér kialakítására szolgál, amelyben megvalósulhat a gyógyulás. A személyes beszélgetés rendkívül fontos szerepet játszik abban is, hogy a tanácsadó és a kliens között kölcsönös bizalomra épülő egyenrangú, intim kapcsolat alakuljon ki. Az introvertált emberek számára fontos lehet később a csoportban való részvétel is, ahol megélhetik a biztonság és az elfogadás megtartó közegét és lassan kialakulhat a jó kapcsolódás.

Ha szeretnéd feltárni az éppen aktuális életproblémádat egyéni állítás és konzultáció keretében, akkor keress bátran (Kapcsolat). 


Szülő-gyermek kapcsolat helyreállítása családállítással

Ha azt észleled szülőként, hogy gyermeked megmagyarázhatatlanul viselkedik, ha nem találod vele a közös hangot, ha úgy érzékeled, hogy a gyermek feltűnően nem élvezi gyermekkori létének sajátosságait, valószínű, hogy a családi rendszerben nem az őt megillető helyet foglalja el.

E jelenség rendkívül gyakori, jelentkezhet egyszerűen csak tanulási nehézségek vagy érzelmi konfliktusok terén. Okai a családi rendszer jelenlegi változásaiban, vagy olyan múltbeli ismétlődő minta felbukkanásában keresendők, amit a gyermek szeretne rendbe hozni. Így kerül olyan szerepbe, ami nem az övé. Magára vállal nem hozzá tartozó érzéseket, csak, hogy kompenzálhassa a rendszer egyensúlyát.

Ha szeretnél ránézni egyéni vagy csoportos családállítással erre a témára, akkor keress bátran (Kapcsolat). 

Sokat köszönhetek Annának. Segítségének és támogatásának köszönhetően meg tudtam gyógyulni egy komoly betegségből, jobban megismertem önmagam, és neki köszönhetem a családomat is. Bármikor elakadtam az utam során, hozzá fordulhattam a kérdéseimmel, és mindig segített a továbblépésben. Ma boldog családanyaként élem az életem, ami részben az Annával való közös munka eredménye. - Ági